Met de beste aanbieders Social Trader worden

Een Social Trade is een handel kunst die steeds populairder wordt. Gebruikers kennen dit ook onder de naam Copy Trading. Deze handelsvorm maakt het mogelijk voor handelaars andere handelaars te kopiëren. Het loont zich uit te zoeken wat zich achter deze strategie echt verbergt. De meest bekende aanbieder en testwinnaar is hier eToro.com.

Broker Beoordeling Specials Geen Wallet Demo App Meer
  • Nederlands platform
  • Grote selectie van cryptos
  • 24/7 klantenservice
  • Beste app 2018
  Beste Broker >Beoordeling lezen

Social Trade Broker

Wie in de sociale handelsmarkt succesvol wil zijn, zal op verschillende factoren moeten letten. Als eerste is de keuze van de juiste Broker van groot belang. Uitsluitend staat dit handelsplatform ter beschikking en kan diverse eigenschappen uitwijzen waarvan gebruikers kunnen profiteren. In het bijzonder is een kosteloze demorekening voor beginners aantrekkelijk. Zo kunt u een tijd lang in rust uitproberen hoe Social Trade werkt en hoe bepaalde handelsbeslissingen uitspelen. Onder omstandigheden vindt men zo ook de juiste handelaar die men volgen wil en die als voorbeeld voor een eigen portfolio dienen zal, omdat alleen binnen de unie wordt gegarandeerd dat de hoge standaard van de Europese Unie omgezet worden.

Een aanbod zonder een officiële Europese licentie zal daarom vermeden moeten worden. Gelukkig zijn er genoeg Europese Brokers die aantrekkelijke platformen aanbieden. Daarom kan men helemaal van diverse buitengewone en bonussen profiteren. Belangrijk voor de keuze van persoonlijke aanbieders is toch het keuzeaanbod. In principe functioneert Social Trade niet heel anders dan de gewone handel. Er staan verschillende leningen ter keuze en men verwacht door handelsbeslissingen natuurlijk het beste rendement. Maar hier staan altijd risico’s tegenover die niet onderschat moeten worden. Diverse Brokers bieden ook zogenaamde hefbomen aan. Ook deze zullen voorzichtig gebruikt worden. Er zijn hier dan wel hogere winkansen mogelijk, maar ook de verlies-risico’s zullen veelvuldig stijgen. Tenminste beginners zullen het gebruik van hefbomen daarvoor helemaal moeten vermijden.

Social Trading Brokers onderscheiden zich deels van gewone aanbieders. Dit ligt aan de focus van de sociale gebruikerservaring die daarvoor aangehouden wordt en die ze intensief met andere gebruikers uitwisselen. Natuurlijk is het de typische vraag of men bij deze handel kunst gelukkig worden kan.

Zekerheden voor Social Trading

Met een demorekening kan men de verschillende functies van de software zonder angst voor verlies benaderen. Om persoonlijke risico’s klein te houden, wordt het aanbevolen een vastgelegd percentage van het eigen vermogen voor Social Trading te gebruiken. Daarmee kan alleen geld gebruikt worden dat voor de handel gebruikt kan worden en waarop men in een noodgeval rekenen kan. Professionele handelaars sluiten nog wel bepaalde trades af als ze een krediet afnemen. Dat is voor privé beleggers nooit aan te bevelen. Zo’n zaak moet daarom altijd vermeden worden. Volgt men deze aanwijzingen voor Social Trading, staat een succesvolle investering niets meer in de weg.

De handelsproducten zijn veelzijdig en kunnen van aandelen voor CFD’s tot Forex papieren en ook crypto-handel reiken. Social of Copy Trading is een interessante investeren, die door het internet naar voren geroepen wordt. Men kan zichzelf met andere investeerders vergelijken en in discussies over een beslissing deelnemen. Als laatste is men toch altijd zelf voor de persoonlijke investering verantwoordelijk. Ook een professionele Top Trader kan namelijk met bepaalde beslissing volledig de plank mis slaan.

Conclusie

Beleggers die de keuze van eigen investeringsgoederen lastig vinden, zullen blij zijn over de mogelijkheden in Social Trading. Hier kan men andere handelaren volgen en hun handelsbeslissingen kopiëren. Natuurlijk is ook dit geen garantie voor een succesvolle investering. Maar wie zijn beslissingen door eigen analyse onderbouwd, ontvangt door de handelsmanier aantrekkelijke mogelijkheden het eigen kapitaal te vermeerderen. Het is dan ook begrijpelijk dat de keuze van een passende aanbieder hier voorrang heeft. Brokers moeten ten minste een Europese licentie hebben.